Skip to content Skip to navigation

Meteofest 2015

Societatea Meteorologică Română și Teatrul Masca au organizat în data de 20 iunie 2015 MeteoFest - 2 ore de meteorologie și muzică, cu și pentru liceenii din București. Evenimentul a avut loc la Teatrul Masca din Bulevardul Uverturii 70-72, Sector 6 București, având scopul de a promova meteorologia în rândul elevilor de liceu și publicului larg.

Patru trupe formate predominant din elevi de la licee bucureștene au cântat cel puțin câte o melodie cu referire la fenomene meteorologice, a fost organizată o expoziție de fotografii tematice realizate de membri SMR și alți pasionați de meteorologie (foto 1) și o expoziție de picturi ale elevilor de la Liceul Bilingv „Miguel de Cervantes” București, sub coordonarea prof. Mihaela Petre (foto 2).

Au cântat trupele: Altocumulus (foto 3), în componența Ștefan Ștefureac (chitară), Radu Ștefănescu (chitară), Raluca Muntean (voce), New Age (foto 4), în componența Ștefan Tomescu (pian/chitara), Claudiu Ene (chitară), Andrei Băncilă (bass), Liviu Vieru (voce), The Past Recedes (foto 5), în componența George Negru (chitară), Ilinca Grădinariu (voce) și Zephir (foto 6), în componența Nicoleta Neagu (tobe), Matei Puşcaru (bass), Cristiana Nedelciu (clape), Alex Zamfir (chitara), Irina Leoveanu (voce).

Mulțumim și pe această cale partenerilor evenimentului (Natura ParcTerra Magazin și MDS Electric) și doamnelor Mihaela Ghiold (Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, Pitești) și Bianca Preda pentru sprijinul acordat și participare.

Foto 1. Fotografii tematice

Foto 2. Desene tematice ale elevilor de la Liceul Bilingv "Miguel de Cervantes"

Foto 3. Trupa Altocumulus

Foto 4. Trupa New Age

Foto 5. Past Recedes

 

Foto 6. Trupa Zephir